Jan Blog Bucket list Stichting

Als Jan een

bucket list heeft

Als Jan over de toekomst nadenkt, doet hij dat niet anders dan andere mensen: hij denkt na over de korte termijn en over de lange termijn. Maar omdat Jan ALS heeft, zijn zijn plannen en dromen anders dan die van de meeste mensen.

De toekomst gaat voor Jan echter verder dan zijn eigen leven. Die lange termijn is voor Jan heel belangrijk. Daarom doet Jan mee aan zoveel mogelijk onderzoeken, evenementen en projecten die een oplossing voor ALS dichterbij brengen.

Jan droomt van het op korte termijn realiseren van grote wensen en kleine genoegens: een reis naar New York met het gezin, het huren van een mooi huis voor alle deelnemers van team ALSJan.com tijdens de Tour du ALS, een ontmoeting met Bono, maximale sponsoring van het ALSJan.com fietsteam voor de Stichting ALS; kortom het versneld maken van mooie herinneringen met familie en vrienden.

Iedereen kan Jan helpen zijn dromen te verwezenlijken, met schenkingen voor Jan's persoonlijke bucketlist en met sponsoring zodat Jan er bij is en zijn bijdrage kan leveren op de momenten dat mensen hun toewijding aan de strijd tegen ALS laten zien. Als iedereen Jan helpt, gaat Jan door met alles dat hij doet tegen ALS.

Kijk hieronder naar de dromen en doelen van Jan.

NewYork_1_1.jpg
ALS JAN

NAAR NEW YORK KAN

Franka en Casper dromen al een hele tijd over New York. Het lijkt ze fantastisch om met z'n vieren nog deze stad te kunnen bezoeken. Op de lijst met dingen die ze zouden willen doen staan oa: het Vrijheidsbeeld bekijken (het belangrijkst!), een musical bezoeken, het Guggenheim museum, etc, etc. Jan en Karin vinden de stad ook fantastisch, het zou geweldig zijn om deze herinnering samen nog te kunnen maken. Hoewel Jan positief tegen de ontwikkelingen aankijkt, lijkt ze enige haast toch wel geboden...

6000 ,-
Opgehaald
6000 ,-
Doel
list_item1_2_1.png
ALSJAN

DE TOUR DU ALS FIETST

Dit jaar met een groot team van inmiddels 11 man, die allemaal de Mont Ventoux gaan beklimmen. Het team heeft de mooie naam: ALSJan.com! Elke deelnemer moet minimaal 1500 Euro zien te verzamelen. Alle donaties gaan direct naar de Stichting ALS, waarmee onderzoeken naar de oplossing van ALS worden gefinancierd, maar ook het wat draaglijker maken van de ziekte. Voor Jan letterlijk van levensbelang. Het doel is dus een zo groot mogelijk geldbedrag bijeen te brengen, bij voorkeur nog veel meer dan het minimumbedrag van 1500 Euro per deelnemer! Steun ALSJan.com en help mee aan het hoop geven aan patiƫnten met deze verschrikkelijke ziekte! Doneren kan via:

http://deelnemers.tourduals.nl/team/31/

1677 ,-
Opgehaald
5000 ,-
Doel